Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(980 niezalogowanych)
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Retierku jak na razie przestałam straszyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
graves napisał:
kurcze heh zabardzo optymizmu w tym co napisałas nie widze....
Człowiek ... a jaki można mieć optymizm w twoim Kierunku jak ty na dzień dzisiejszy poza Marzeniami o Norge Nie Masz Nic .z językiem włącznie .
---
Jeszcze , żebyś miał jakiś konkretny zawód ... a ty i tego nie masz .
To co sobie wyobrażasz , że ktoś ciebie tutaj przygarnie , bo On już się w tym Norge sporo dorobił , to powinien bezwzględnie rodakowi pomóc ...! .
---
Zastanów się dobrze co piszesz .!!! .
---
Tak na marginesie ... jak nie masz dobrego / sprawnego auta i co najmniej 10 tys.ZŁOTYCH ... !!! .
---
TO NAPRAWDĘ ZAPOMNIJ O NORGE ...
---
Jazda Tutaj w ciemno ...bez pracy i mieszkania ...to czyste morderstwo na własnej osobie i rodzinie .
---
W twoim przypadku ,załatwiaj Tutaj pracę w Polsce ... z miejscem do spania włącznie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
Zadzwon z Polski do Addecco- znajdziesz w necie. Tam powinni ci pomoc. Tylko dobrze czytaj umowe!!! Irzeczywiscie bez pieniedzy na conajmnie 1 miesiac sie nie pokazuj. ( Mieszkanie ok 7.000 + jedzenie 4000+ 2000 na inne cele = tak mniej wiecej, oczywiscie koron)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ansz75 napisał:
Zadzwon z Polski do Addecco- znajdziesz w necie. Tam powinni ci pomoc. Tylko dobrze czytaj umowe!!! Irzeczywiscie bez pieniedzy na conajmnie 1 miesiac sie nie pokazuj. ( Mieszkanie ok 7.000 + jedzenie 4000+ 2000 na inne cele = tak mniej wiecej, oczywiscie koron)

plus depozyt 2 lub 3 miesieczny....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
graves napisał:
Powiem tak z jezykiem słabo nawet bardzo słabo na poczatek moze byc chocby budowlanka nad ang musze popracować prosze o jakies rady cokolwiek na poczatek chcialbym miec tam kogos kto by mi pomół wiem jak jest...
co to znaczy ze nawet chocby budowlanka???? kolejny wszytsko wiedzacy nic nieumiejacy badziewiaz w branzy?? stanowcze NIE!!!

z jezykiem slabo i to bardzo.... stanowcze NIE!!!

pracy nie znajdziesz, glod przycisnie i za 60 koron chcesz pracowac na czarno?? chcesz nam spieprzyc rynek tak jak debile w UK?? stanowcze NIE!!!

NIE PRZYJEZDZAJ TU!!!! ODPIERDOL SIE OD NORWEGII!!!!! SPIERDALAJ STAD DEBILU!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
JLK21 bo Ci żyłka pęknie aż tak ostro nie musiałeś....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
JLK21 napisał:...pracy nie znajdziesz, glod przycisnie i za 60 koron chcesz pracowac na czarno?? chcesz nam spieprzyc rynek tak jak debile w UK?? stanowcze NIE!!![/size]

Dobre ... Ty szalejesz a Ja Minusy zbieram ...
---
Niemniej ... takie żuczki za 60Nok/t. ...RYNKU W NORGE NIE PSUJĄ bo to nie Anglia właśnie ...
---
Jedynie to NABIJAJĄ KABZĘ .."biznesssmenom" tak rodzimym jak i pastowanym .
---
A firma i tak wystawia stawkę akurat obowiązującą , inaczej jest odrzucana w przedbiegach ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Damian Te
(graves)
Wiking
Musze cie JLK21 zmartwić bede w Norwegi za 2 dni już i jedziemy w 7 osób wiec lepioej żebys wpierdol nie chycił przy okazji bo ja uwielbiam takich ludzi Troszke podzwonic wystarczylo po znajomych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
graves napisał:
Musze cie JLK21 zmartwić bede w Norwegi za 2 dni już i jedziemy w 7 osób wiec lepioej żebys wpierdol nie chycił przy okazji bo ja uwielbiam takich ludzi Troszke podzwonic wystarczylo po znajomych
no i??? za krotko siedzisz w NO zeby straszyc cwaniaczku.... oj... Ciebie jeszcze tu nie ma i nigdy nie bylo... skoro nie potraifsz wyskoczyc na solo tylko az 7 musi was byc zeby dac mi rade, bo tak znajomi Cie poinformowali to gratuluje sukcesow... hehehehe
buehehehehehhe zalosny smieciu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
HA ha podzwonic?! ....to ty se mozesz jajami po drutach dzwonic ale powodzonka w 7 razniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok